Zvanična prezentacija Turističke organizacije grada Subotice

Aplikacije

Turistička organizacija grada Subotice, nakon lansiranja Android aplikacije "VisitSubotica" na android marketu u avgustu 2012. godine, obaveštava da je aplikacija od ponedeljka dostupna i na iOS platformi, odnosno da je dostupna korisnicima koji imaju Apple telefone ili tablet uređaje.
Aplikacija je urađena je na tri jezika – srpskom, mađarskom i engleskom i njenim instaliranjem na "pametne telefone" ili tablet računare turista dobija sve informacije o Subotici sažete na jednom mestu - o saobraćaju, smeštaju, restoranima, kafeima, vinarijama, arhitekturi, kulturnim mestima, Paliću, Ludašu, Kelebiji, festivalima i manifestacijama.

Od maja 2013. godine sadržaj je dostupan i na nemačkom jeziku.

Celokupan sadržaj aplikacije je lociran na mapama Subotice i Palića, upisane su geografske koordinate te je pronalaženje objekata u gradu znatno olakšano.

Aplikacija se potpuno besplatno može preuzeti sa GooglePlay-a i sa iTunes-a, a nakon instalacije ne zahteva povezivanje uređaja sa internetom, pa samim tim turistima ne stvara trošak za korišćenje interneta ni u domaćem saobraćaju ni u romingu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.ny319.TOGS
https://itunes.apple.com/us/app/visitsubotica-app/id567938912?mt=8

 

Design & development: XL Solutions