Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan se nalazi u tradicionalnom vinskom kraju koji se prostire između jezera Palić i Ludaš. Priča o ovoj vinariji počinje od kvaliteta, pre svega od izbora najboljih lokacija za vinograde, najsavremenije vinarske opreme pa do impresivne zgrade vinarije izgrađene u tradicionalnom stilu karakterističnom za arhitekturu Palića.
U objektu vinarije, na prostoru od 5800 m2, pored proizvodnog dela nalaze se i klub sala namenjena turističkim obilascima i degustaciona sala sa pogledom na barik podrum.
Vinarija je opremljena modernom tehnologijom za proizvodnju visokokvalitetnih vina isključivo od grožđa iz ovih vinograda. Vina ove vinarije, su u kratkom vremenu osvojila brojne nagrade od Beča, preko Londona, San Franciska do Tokija.
Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana. Njegova umetnost i ime su sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Kako stići
Do vinarije se najjednostavnije stiže kada se iz centra Palića krene u pravcu graničnog prelaza Horgoš. Na semaforu posle centra skrenuti desno u ulicu Kanjiški put a zatim pratiti putokaz. Vinarija se nalazi sa leve strane puta na udaljenosti od 1,8 km.
Posete
Ponedeljak – nedelja od 08:00-16:00; Najava se preporučuje!
Vina
Sauvignon blanc, Pinot blanc, 8Tamburaša, Chardonney, Rosé, Rosé SEC, Cuvée No1, Cuvée „Život teče”.
Preporuka
Pinot Blanc Vinarije Zvonko Bogdan je kristalno čiste zlatnožute boje. Diskretni buke ovog vina obogaćen je aromama jabuke i kruške i blagim nijansama livadskog cveća. To je idealno vino za sve prilike.
Degustacija tri vrste vina
Minimalan i maksimalan broj posetilaca
do 100

Vinarija Zvonko Bogdan nudi sledeće oblike turističkih poseta:

1. OBILAZAK BASIC ............................................................................................................... 200 RSD
Obilazak vinograda, vinarije i barrique podruma bez degustacije (na srpskom, mađarskom i engleskom jeziku),
2. OBILAZAK STANDARD .................................................................................................. 600 RSD
Obilazak vinograda, vinarije i barrique podruma sa degustacijom tri vrste vina: ljudi (na srpskom, mađarskom i engleskom jeziku).
3. OBILAZAK LUX ............................................................................................................... 1.300 RSD
Obilazak vinograda, vinarije i barrique podruma sa degustacijom pet vrsta vina.

Kontakt osoba:

Tatjana Altuhov
Mob.: +381 62 789 968
Tel.: +381 24 4150 275
e-mail: tatjana@vinarijazvonkobogdan.com

Address: 
Kanjiški put 45, Palić
Palic

Location