Noćna tura – Živa muzika

Vreme potrebno za obilazak: Ova tura je kratka, otprilike 1 km i šetnja će trajati oko 15 minuta. Dodajte nekoliko sati, ako planirate da se zadržite u nekom od navedenih lokala. Redoled navedih kafea sledi smer zapad - istok.

The Code

NULL

The Code je fuzija različitih vrsta usluga, sa naglaskom na restoran, gde se nude italijanski, kineski i vegetarijanski specijaliteti. Tu je i vinski bar i salon - koktel bar. U podrumu se nalazi klub. Postoji terasa za sedenje u hladu starih stabala, sa spektakularnim pogledom na Gradsku kuću. Poznati nacionalni i međunarodni DJ-evi nastupaju vikendima, tako da je ovo mesto poznato po dobrim žurkama koje su u punom zamahu do ranih jutarnjih časova.

Trg Republike 8, Subotica
Svaki dan 8h - 24h

Liverpul Pab

NULL

Kao i bilo koji drugi engleski pab, Liverpul pab nudi širok izbor domaćih i stranih piva. Fudbalski suveniri krase ovo mesto, kao i nekoliko ekrana za gledanje fudbalskih utakmica. U sklopu paba postoji lepa bašta u kojoj se leti organizuju žurke.

Petra Drapšina 10

Kafe Priča

NULL

Sakrivena u dvorištu, Kafe priča je lepo mesto da popijete kafu pročitate novine ili proverite meil. Mesto je poznato po raznim vrstama kafa: sa drobljenim ledom, viskijem, medom ili samo prelivenim šlagom. U večernjim časovima, uživo nastupaju lokalni muzičari.

Korzo 9/2, Subotica
Ponedeljak - Subota 8h - 24h / Nedelja 10h - 24h

Bulevar

Cafe Bulevar ima širok asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, vina iz subotičkog regiona i koktela, ali on je daleko najpopularniji po svojim milk šejkovima i sveže ceđenim sokovima. Ako svratite vikendom, uživaćete u muzici tamburaša, dok leti svoje goste dočekuje u jednoj od najlepših bašti u gradu.

Vladimira Nazora 4, Subotica
Ponedeljak - Petak 7h - 24h / Subota - Nedelja 7h - 02h

Thalia

NULL

Thaila je prigodan naziv za kafić koji se ušuškao u prostor između dva pozorišta. To je takođe kafe sa fantastičnim pogledom na glavnu pešačku ulicu Korzo i Gradsku kuću. Od četvrtka do subote uveče obično sviraju lokalni bendovi.

Park Ferenca Rajhla 12a, Subotica
Ponedeljak - Četvrtak 9h - 24h / Petak - Subota 9h - 02h / Nedelja 9h- 02h

Stara pizzeria

NULL

Osnovana 1977. godine ova picerija je najstarija picerija u Republici Srbiji. Kompletan enterijer je kombinacija starog i novog ali još uvek podseća na duh prošlih vremena. Ovde možete uživati u italijanskoj i meksičkoj kuhinji, kao i u živoj svirci raznih bendova iz regiona, koji nastupaju u večernjim časovima.

Matija Korvina 5, Subotica
Ponedeljak - Četvrtak 7h-24h / Petak - Subota 7h-01h / Nedelja 9h-24h

Sax

NULL

Često organizovanje raznih manifestacija (koncerata, izložbi, prezentacija, tematskih večeri, promocija, rodjendana, privatnih žurki ...) u velikoj letnjoj bašti je specijalnost ovog kafica. Čak i tokom zime je ovaj u zimskoj staklenoj bašti žurke se organizuju svakog vikenda. Jazz club koji se nalazi u dvoristu Sax cafea, predstavlja izdvojeni objekat u kojem se povremeno održavaju konceriti jazz i fanky muzike.

Matije Korvina 10a, Subotica
Ponedeljak - Petak 8h - 24h / Subota - Nedelja 10h - 02h