Ноћна тура - жива музика

Време потребно за обилазак: Ова тура је кратка, отприлике 1 км и шетња ће трајати око 15 минута. Додајте неколико сати, ако планирате да се задржите у неком од наведених локала. Редолед наведих кафеа следи смер запад - исток.

Код

NULL

Код је објекат са фузијом различитих врста услуга. Акценат је на ресторану уз који постоје још и вински бар и салон - коктел бар. Велике журке се организују викендом у посебном делу клуба.

Трг Републике 8, Суботица
Сваки дан од 8 до 24ч

Ливерпул Паб

NULL

Као и било који други енглески паб, Ливерпул паб нуди широк избор домаћих и страних пива. Фудбалски сувенири красе ово место, као и неколико екрана за гледање фудбалских утакмица. У склопу паба постоји лепа башта у којој се лети организују журке.

Петра Драпшина 10

Кафе Прича

NULL

Сакривена у дворишту, Кафе прича је лепо место да попијете кафу прочитате новине или проверите меил. Место је познато по разним врстама кафа: са дробљеним ледом, вискијем, медом или само преливеним шлагом. У вечерњим часовима, уживо наступају локални музичари.

Корзо 9/2, Суботица
Понедељак - Субота: 8- 24ч, Недеља. 10 - 24ч

Булевар

Цафе Булевар има широк асортиман алкохолних и безалкохолних пића, вина из суботичког региона и коктела, али он је далеко најпопуларнији по својим милк шејковима и свеже цеђеним соковима. Ако свратите викендом, уживаћете у музици тамбураша, док лети своје госте дочекује у једној од најлепших башти у граду.

Владимира Назора 4, Суботица
Понедељак-Петак: 7-24ч, Субота-Недеља: 7-2ч

Талија

NULL

Талија је пригодан назив за кафић који се ушушкао у простор између два позоришта. То је такође кафе са фантастичним погледом на главну пешачку улицу Корзо и Градску кућу. Од четвртка до суботе увече обично свирају локални бендови.

Парк Ференца Рајхла 12а, Суботица
Понедељак - Четвртак: 9 - 24ч, Петак - Субота: 9 - 02ч, Недеља: 9- 02ч

Стара пицерија

NULL

Основана 1977. године ова пицерија је најстарија пицерија у Републици Србији. Комплетан ентеријер је комбинација старог и новог али још увек подсећа на дух прошлих времена. Овде можете уживати у италијанској и мексичкој кухињи, као и у живој свирци разних бендова из региона, који наступају у вечерњим часовима.

Матије Корвина 5, Суботица
Понедељак - Четвртак: 7-24ч / Петак - Субота: 7-01ч / Недеља: 9-24ч

Sax

NULL

Често организовање разних манифестација (концерата, изложби, презентација, тематских вечери, промоција, родјендана, приватних журки ...) у великој летњој башти је специјалност овог кафица. Чак и током зиме је овај у зимској стакленој башти журке се организују сваког викенда. Јазз цлуб који се налази у двористу Сакс цафеа, представља издвојени објекат у којем се повремено одржавају концерити јазз и фанки музике.

Матије Корвина 10а, Суботица
Понедељак - Петак: 8 - 24ч, Субота - Недеља: 10 - 02ч